Τρόποι Πληρωμής:

  1. Πληρωμή με αντικαταβολή. Με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, βάσει της πολιτικής αποστολών, αλλά  και με έξοδα αντικαταβολής 5,00 ευρώ. Σε περίπτωση που το σημείο αποστολής είναι εκτός του δικτύου της courier και θεωρείται δυσπρόσιτο, τότε δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.
  2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα. Η χρήση κάρτας από τον επισκέπτη είναι ασφαλής καθώς κατά τη διαδικασία μεταφέρεται στο περιβάλλον της Τράπεζας. Κατ’ επέκταση το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έχει καμία πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατά τη διαδικασία εκτέλεση της παραγγελίας, αν κάποιο είδος δεν είναι διαθέσιμο υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρέσουμε την αξία του από το συνολικό ποσό ενημερώνοντας την τράπεζα ότι εισπράττουμε λιγότερα.

Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα μέσω καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

  1. Μέσω Τραπεζικού Λογαριασμού

Η εξόφληση γίνεται ως εξής:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

Στη συνέχεια μας αποστέλλεται το αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής με e-mail  στο απαντητικό email στην παραγγελία που θα λάβετε ηλεκτρονικά στο email σας. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής.

Προκειμένου να μειώσετε τα έξοδα εμβάσματος και το χρόνο μεταφοράς χρημάτων επιλέξτε να κάνετε τη συναλλαγή με την ίδια τράπεζα. Όλες οι τράπεζες δεν χρεώνουν έξοδα όταν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα μέσω e-banking.

Στην περίπτωση της μεταφοράς χρημάτων από διαφορετική τράπεζα θα πρέπει να επιλέξετε να επιβαρυνθείτε με όλα τα έξοδα τόσο της τράπεζας σας όσο και της δική μας. Επίσης τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό μας μετά από 2-3 μέρες οπότε τότε θα αποσταλεί η παραγγελία σας.

  1. Με Μετρητά για παραλαβή προϊόντος από το κατάστημα μας.

 Τρόποι Αποστολής:

  • Αποστολή με ACS Courier, μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες στο χώρο σας.

Από 0kg έως 2kg το κόστος αποστολής είναι 3,00€ (με ΦΠΑ)

Από 2kg έως 5kg το κόστος αποστολής είναι 5,00€ (με ΦΠΑ)

Άνω τον 5kg το κόστος είναι 0,80€/κιλό

Για παράδοση το Σάββατο το κόστος αποστολής είναι διαφορετικό και ορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

 Το κόστος αντικαταβολής είναι 5€ (με ΦΠΑ) και δε μεταβάλλεται από το βάρος ή το μέρος. Το συγκεκριμένο ποσό το λαμβάνει εξολοκλήρου η acs.

 Η κάθε παραγγελία που αποστέλλεται μέσω courier λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό αποστολής, με τον οποίο ο αγοραστής μπορεί να αναζητήσει το δέμα του ανά πάσα στιγμή. Ο κωδικός αυτός αποστέλλεται με email, εφόσον ο αγοραστής έχει κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και έχει κάνει αποδοχή στους όρους χρήσης και προσωπικών δεδομένων.

  • Αποστολή με την εταιρεία courier που συνεργάζεστε, οι οποίοι πληρώνουν για εσάς και το παραλαμβάνουν. Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος αποστολής βασίζεται στη συμφωνία σας με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
  • Αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στις κεντρικές αποθήκες ή στα σημεία διανομής της κάθε μεταφορικής εταιρείας.
  • Παραλαβή από το κατάστημα εφόσον έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η παραγγελία σας.